Реклами Од Стиродур

Светлечки реклами.

Изработка и монтажа на секаков вид на 3Д реклами од стиродур во најразлична големина со користење на мазен и високо пресуван фибрант.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *