ПЛГ

Формирана во 2010год. од млади ентузијасти со претприемнички дух полека но сигурно се етаблира како препознатлива и општествено одговорна компанија која ги следи новите трендови и употреба на нова технологија! Со нашиот високо обучен персонал, квалитетот во работата и коректноста спрема нашите клиенти можеме да ги понудиме следниве производи и услуги: ласерско гравирање и сечење на плексигас, гравирање на стакло, гравирање на дрво, гравирање на чаши и шишиња за подарок (без пред тоа да бидат отворени), принт на пвц фолија, сечење на стиродур, изработување на рекламни материјални ( привезоци од дрво и плексиглас, правење реклами од стиродур, реклами од плексиглас и.т.н) и изработување на многу други производи.