PLG

Изработка На Холдери

Изработка на секаков вид на држачи за телефони, флаери, ценовници за сите ваши потреби и потребите на компаниите.

Изработка На Стикери

Изработка на 3Д стикери во секаква форма и големина со користење на смола која е високо сјајна и отпорна на механички оштетувања.

Изработка На Плакети

Изработка на плакети и награди за сите ваши постигнувања, одбележувања на јубилејни моменти, пензионирање, унапредување и.т.н.

Брендирање На Стаклени Површини

Брендирање на стаклени површини и излози со користење на високо квалитетни фолии по ваш избор: pvc фолија, one-way vision, перфорирана фолија и многу други.

Привезоци од смола

Изработка на привезоци од високо сјајна смола во секаков облик, големина и боја по ваша желба.

Привезоци од дрво

Изработка на дрвени привезоци од Бука, костен и орев лакирани со високо сјаен лак.

Реклами Од Стиродур

Светлечки реклами. Изработка и монтажа на секаков вид на 3Д реклами од стиродур во најразлична големина со користење на мазен и високо пресуван фибрант.