Привезоци

Привезоци од смола

Изработка на привезоци од високо сјајна смола во секаков облик, големина и боја по ваша желба.

Привезоци од дрво

Изработка на дрвени привезоци од Бука, костен и орев лакирани со високо сјаен лак.